Domov » Izdelki » Bombaž pravična trgovina potovanje » Ženska torba na zadrgo

Ženska torba na zadrgo

Koda izdelka: 

125397

Torba na zadrgo je narejena iz 100% fairtrade bombaža, v notranjosti ima dodaten predal za shranjevanje dragocenosti in žeton za nakupovalni voziček.

Specifikacija

Material: Bombaž

Gramatura: /

Barve: Svetlo modra, črna, rjava, zelena

Dimenzije: 440/460 x 370 x 100 mm

Pravična trgovina (Fair trade): »je trgovinsko partnerstvo, ki temelji na dialogu, transparentnosti in spoštovanju in si prizadeva za večjo enakopravnost v mednarodni trgovini. Prispeva k trajnostnemu razvoju s tem, da ponuja boljše pogoje prodaje in zagotavlja pravice marginaliziranih proizvajalcev in delavcev iz držav v razvoju. Organizacije, ki se ukvarjajo s pravično trgovino in ki jih podpirajo potrošniki, se aktivno vključujejo v podpiranje proizvajalcev, osveščanje in vodenje kampanj za spremembe v pravilih in praksi konvencionalne mednarodne trgovine.« (Umanotera)

Opombe: izdelek ima certifikat FAIRTRADE (zagotavlja, da izhaja iz gibanja pravične trgovine) ter certifikat GOTS (zagotavlja, da je material pridelan na organski način).

Pošljite povpraševanje

Naši dnevi so polno zapolnjeni z izpolnjevanjem vaših želja, zato vam zaenkrat ne moremo ponuditi spletnega nakupa. Vseeno pa z veseljem prisluhnemo vašim povpraševanjem in se vam oglasimo v roku 24 ur.

Prosimo, da nam pošljete spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poslujemo samo s pravnimi osebami.

Opozorilo! Poslujemo samo s pravnimi osebami.

X