Domov » Izdelki » Biološko razgradljive » Biorazgradljive žepne vrečke – Vedno in povsod

Biorazgradljive žepne vrečke – Vedno in povsod

Koda izdelka: 

89427

Sedaj nam ni treba več skrbeti za smeti, ne glede na to kje smo in kaj počnemo. V priročni embalaži je 7 metrov 100% biorazgradljivih vrečk ter majhen nožek, s katerim vrečke lahko odtrgamo na poljubno velikost. Tudi embalaža je izdelana iz bioragradljive plastike, na željo pa ji je moč dodati karabin za pripenjanje na pas, torbico ali ključe. Biorazgradljive žepne vrečke tako predstavljajo okolju prijazno darilo, ki je izredno uporabno in hkrati spodbuja ljudi k skrbi za čistejše okolje.

Specifikacija

Material: 100% biorazgradljiva plastika

Gramatura: /

Barva: modra

Dimenzije: 80 x 85 x 23 mm

Opombe: Na hrbtni strani embalaže je standardni dizajn, ki s slikami in tekstom (v ang.) razlaga uporabo izdelka, na sprednji strani pa je veliko prostora za vašo popolnoma personalizirano grafiko v obliki kvalitetne etikete oz. nalepke. Od količine 2500 kosov naprej je lahko celotna embalaža potiskana popolnoma po vaših željah.

Pošljite povpraševanje

Naši dnevi so polno zapolnjeni z izpolnjevanjem vaših želja, zato vam zaenkrat ne moremo ponuditi spletnega nakupa. Vseeno pa z veseljem prisluhnemo vašim povpraševanjem in se vam oglasimo v roku 24 ur.

Prosimo, da nam pošljete spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Poslujemo samo s pravnimi osebami.

Opozorilo! Poslujemo samo s pravnimi osebami.

X